بحث مخصّص

انتخاب کیفیت دانلود

بخشی از برنامه تلویزیونی ” الغدير الزهرائي والغدير الطوسي ” – قسمت 2 / عبد الحلیم الغزی

عبد الحلیم الغِزّی :
عناوین اصلی برنامه اهل بیت برای نسل‌ سازی در زمینه آموزش وتبلیغ :
اول : دعوت آشکار و آزاد و باز برای همه بدون تعارف و بدون سازش، شاید در برخی موارد ، سکوت جزئی لازم باشد
به دلیل شرایطی که حکمت اقتضا می‌کند به خاطر پیچیدگی و طولانی بودن آن.
دوم : عملکرد باید طبق برنامه “خورشید” باشد، بدون هیچ محدودیتی.
اهل بیت صلوات خدا بر آن‌ها اینگونه عمل کردند، آن‌ها با برنامه‌های سازماندهی هرمی و سازماندهی رشته ای و مانند آن کار نمی‌کردند.
عملکرد باید با برنامه “خورشید” باشد ، بدور از تعصب و بستن درها به روی هیچ کس به بهانه مسایل قومی یا عشایری و امثال آن ها. این امر ایجاب می‌کند که شعار ما این باشد :
نه به رهبری و ریاست ، نه به حزب‌گرایی و سازماندهی سیاسی و اجتماعی نه به خشونت و درگیری با دیگران هر کس که باشند.
سوم : اصرار و تکرار و تاکید بر افشای عیب های نمادهای گمراهی؛ با صداقت و مستندسازی واقعی، باعث اطمینان و وضوح در ذهن مخاطب می‌شود.
چهارم : احاطه کردن مخاطب با اطلاعات درست با مدارک و اسناد محکم و تکرار کردن آن از جوانب مختلف و توضیح دادن بسیار روشن تا جایی که هیچ شکی در زمینه اعتقاد به برائت و یا در زمینه اعتقاد به ولایت باقی نماند.
پنجم : قرار دادن حقایق در چارچوبی جذاب به طوری که مخاطب در برابر آن هیچ راهی به جز اذعان کردن نداشته باشد اذعان به حقایقی که ارزش خود را در درون خود نهفته اند و برای خود راهی به ذهن و قلب مخاطب باز می‌کنند بدون هیچ مانعی.
ششم : خلق اصطلاحات هوشمندانه ای که از دیگر اصطلاحات متمایز باشد و باعث جلب توجه شود مناسب برای زمان و مکان که تاثیری در روحیه افراد بگذارد که آن‌ها را به طور خودکار در حافظه ثابت نگه دارد تا بر زبان‌ها تکرار شوند و به بخشی از زندگی فرهنگی روزمره پیروان این فرهنگ و پیروان این اصطلاحات هوشمندانه تبدیل شود.
هفتم : جمع آوری نظریه های عمیق و افکار دقیق با دلایل فراوانی که ذهن مخاطب نتواند در برابر آن‌ها مقاومت کند و فرهنگ موجود ‌نتواند با آن‌ها رقابت کند و تکرار کردن آن‌ نظریه ها به روش‌های مختلف تا ذهن مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد و به دلیل تکرار و فراوانی اسناد محکم به مسائل بدیهی تبدیل شود که مخاطب در ذهن خود به آن‌ها تکیه کند بدون نیاز به استدلال و تحقیق.
هشتم : وقتی گفتار از جان و دل نشات می گیرد باید صادقانه باشد و از صمیم قلب خارج شده باشد بدون هیچ تکلفی که اگر اینطور باشد ، دل‌ها را به دست خواهد آورد وآن ها را تسخیر خواهد کرد آثار آن به سختی از بین می‌رود، به ویژه وقتی این امر با گذشت زمان تکرار شود ویژگی طعم آن فراموش نشدنی است بیان فوق‌العاده سحرآمیز است ، اما صداقت سحرآمیزتر است.
نهم : ارائه فرهنگ‌های مختلف به شکلی حرفه‌ای‌ و تخصصی و با رعایت امانت علمی و رسانه‌ای تا فرهنگی که می‌خواهیم در ذهن‌ها و قلب‌ها جا بگیرد ، به خوبی متمایز شود مانند جواهری کمیاب و درخشان که در میان هر آنچه در اطرافش است به روشنی و وضوح بدرخشد بدون هیچ رقیبی مطلقا.
و آن فرهنگ علی و آل علی است. کدام فرهنگ است که با آن برابری ‌کند؟!
دهم : آماده سازی روانی مخاطب به صورت مستقیم و غیر مستقیم از طریق تکرار کردن مطالب و صداقت در گفتارها، موضع گیری ها و رفتارها که ارائه می ‌شوند به گونه ای که مخاطب بتواند آن‌ها را درک کند صرف نظر از موقعیت جغرافیایی اش که اولا پیش خودش جرات اعتقادی داشته باشد برای مقابله با جهل و گمراهی که از پدران و اجداد خود به ارث برده ، یا آنچه در ذهنش از جهل و گمراهی جو دینی ، سیاسی و اجتماعی انباشته شده است.
دوما تا به هیاهوی بلند و پوچ اطراف خود توجه نکند که معمولاً این هیاهو ها مردم را به دلیل جهلشان و روشن نبودن حقایق در ذهنشان می‌ترساند زیرا مردم اطلاعات دقیق و مدارک محکم وغیر قابل ردی ندارند تا در برابر دروغ‌ها وهیاهوهای جعلی در رسانه‌های دینی و سیاسی بایستند.
یازدهم : نکته یازدهم بسیار ضروری و مهم است و آن ؛ استفاده از روش بیانی است که طعم ادبی داشته باشد و مخاطب را با ذائقه ادبی بالا تبدیل کند تا بتواند از طریق آن تشخیص دهد؛ بیهودگی زبان و سادگی تعبیر در محیط مکتب گمراهی طوسی که از درون فروپاشیده است و ظاهری توخالی با مضمونی دروغین دارد که کاری ندارد بجز دروغ‌ و حرف‌های بی‌اساس و پوچ، و خندیدن به ریش شیعیان بی خرد مکتب طوسی.
دوازدهم : استفاده از تمام داده‌های رسانه‌ای و آموزشی تا در یک جریان واحد قرار گیرد که مخاطب را به تشخیص دادن و فرق گذاشتن بین منطق امیر المؤمنین و منطق الاغ ها برساند.
اگر توانستیم مخاطب را به این سطح برسانیم کارمان را با موفقیت کامل به انجام رسیده است.

———————–
ما را دنبال کنید :
www.youtube.com/@alghezzi_farsi

www.instagram.com/alghezzi_farsi

www.t.me/alghezzi_farsi

أضف تعليقك

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.